به گزارش شهرآرانیوز، هفته هفتم لیگ قهرمانان اروپا، امشب با دیدار منچسترسیتی و بوده در نروژ آغاز شد و اولین شگفتی نتیجه عجیب هفته ماقبل پایانی مرحله گروهی چمپیونزلیگ رقم خورد.
شاگردان گواردیولا در عین ناباوری به تیم نروژی که در جدول لیگ قهرمانان هم در رده ۲۶ قرار دارد با نتیجه ۳ بر یک شکست خوردند.
گواردیولا در ۷ بازی اخیر خود تنها ۲ پیروزی در جام حذفی و جام اتحادیه داشته است. ۳ تساوی و یک شکست مقابل یونایتد آنها را حسابی از صدر جدول لیگ برتر دور کرد. شکست امشب آنان نیز، صعودشان به مرحله یکهشتم به صورت مستقیم را به اماواگر انداخت.
سیتیزنها در ابتدای هفته هفتم که هنوز تمام بازیها به پایان نرسیده، با ۱۳ امتیاز رده چهارم قرار دارند، اما قطعا جایگاه آنان در پایان هفته ماقبل پایانی نزول خواهد کرد.
گواردیولا در هفته پایانی مرحله گروهی در ورزشگاه خانگی خود میزبان گالاتاسرای ترکیه است. سیتیزنها برای صعود مستقیم به مرحله یکهشتم، هیچ راهی جز پیروزی در بازی پایانی خود ندارند؛ حتی شاید نتایج در هفته هفتم به گونهای رقم بخورد که پیروزی آنان در بازی پایانی هم تأثیر چندانی در صعود مستقیم آنان نداشته باشد.